Kleding, Boutique, Tassen, Schoenen, Winkel, Winkel, Winkelen

De Engelse markt is de beroemdste van de beroemde markten wereldwijd. Het doet enorm veel toeristen en het is de grootste markt in Engeland. Het verdient nu meer geld dan de Royal Arcade zich ooit kan voorstellen. De High Street staat vol met Engelse boetieks en het is heel gemakkelijk om te verdwalen in de winkelstraten.

Veel mensen verdienen hun brood door ofwel antieke voorwerpen te verkopen, of vooral voedsel. Een van de geheimen van de Engelse markt is dat het heel gemakkelijk is om op de vlooienmarkt te worden toegelaten. Als u daar eenmaal bent, kunt u uw goederen voor een zeer goede prijs verkopen en zullen veel mensen bij u kopen.

Het maakt niet uit wat voor soort dingen je verkoopt in een  Britse winkel, enkele van de belangrijkste dingen om te overwegen zijn:

– Het item is eerlijk en boven boord. Alles moet boven boord zijn. Als mensen iets vinden dat ze echt leuk vinden en je merkt dat hun prijzen verrassend laag zijn, moet je hen laten weten dat dit voor hen beschikbaar is.

– Het bedrijf is eerlijk. Nogmaals, alles is boven boord. Je moet niet worden opgejaagd door een oplichterij.

– De verkoper is betrouwbaar. Niets doet meer pijn dan uw creditcardgegevens te geven aan iemand die niet betrouwbaar is. Als een site een telefoonnummer heeft, zorg er dan voor dat ze weten wat ze ermee gaan doen. Zorg ervoor dat ze je mailbox niet gaan spammen.

Wanneer u uw creditcardgegevens invoert, ga dan voor een second opinion voor het geval dat. Creditcardmaatschappijen zijn erg goed in uw gegevens. Sommige leveranciers gebruiken dat om extra kosten op uw kaart in rekening te brengen.

Als je denkt dat het niet nodig is om een ​​dienst te bestellen, verkoop of adverteer dan je item. Plaats jezelf niet in een kwetsbare positie.

Er zijn een aantal serieuze criminelen die de creditcardgegevens van mensen stelen, deze gebruiken om items van veel verschillende mensen te kopen en die vervolgens gebruiken om geld van hun bankrekening af te persen. Laat ze niet winnen.

Heb een bankrekening. U kunt een creditcardinstantie bevriezen terwijl u weg bent en beschikbaar bent om te reageren op een noodverzoek om geld. Heb een vastgebonden spaarrekening.

60 dagen is de standaardperiode voor de meeste creditcardovereenkomsten. Gedurende deze tijd kunt u de kaart niet gebruiken. Betaal elke maand!

5. Afschrifttegoed. Als u uw kredietrapport bekijkt, kunnen patronen van frauduleuze activiteiten worden onthuld, zoals te late betaling, bedragen, adressen, telefoonnummers, enz. Tegoeden op afschrift kunnen dit helpen onthullen. Voorbeeld:Gehuwd stel koopt een gezamenlijke Visa-kaart. Het paar meldt dat hun gezamenlijke bankrekening $ 50,00 is. Kijk over hun account. U ziet dat $ 49,00 drie maanden oud is. Automatische invoer van bedragen toont optellen. Het optellen van $ 10,00, $ 20,00 en $ 30,00 staat voor de uitstaande bedragen. Als u iets verdachts ziet, neemt u contact op met uw bank. om een ​​nieuwe rekening voor uzelf op te zetten met de nieuwe rekening. Het kan nu verstandig zijn om een ​​aparte creditcard te gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen zijn geen onbevoegden op uw account.