San Francisco, Woman, Electric Bike, Bike Ride, E-Bike

Rapid Action Bikes (ook wel AA Bikes genoemd) zijn hybride fietsen waarvan het frame en dek iets verhoogd zijn, zodat de rijder naar de tegenslag kan leunen en toch een soepele rit over elk terrein levert. Deze hybride fietsen zijn gemakkelijk te rijden. De aanbevolen plaatsen om te rijden zijn parken, rustige plaatsen en op het strand. Pro's zijn onder meer eenvoudig opvouwen, snel bouwen, gewicht en gestroomlijnde, strakke ontwerpen. De enige tegenvaller hiervan is het vinden van de stijl en kleur die bij je past.

Deze fietsen worden callisers (uitgesproken als "yak-sisters"). Ze hebben hetzelfde ontwerp en dezelfde technologie, maar ze hebben een moderne achter- en voorvering, waardoor de rijder soepel rijdt. De reden achter het besluit om een ​​van deze fietsen te kopen, is dat ze gemakkelijk te rijden zijn. Als je ze eenmaal hebt opgevouwen en opgeborgen, kun je in stijl rijden. Vrouwen kunnen ze zowel in professionele theaters als in een informele setting berijden. De focus ligt op plezier, niet op competitief rijden. Deze fietsen zijn vaak gebouwd met carbon velgen, efficiënte vering, stevige aluminium velgen en neusgaten met teenclips. Sommige modellen worden geleverd met quick release, gepatenteerde filtersystemen, rekken, omgekeerde schuren, sneeuwkettingen en beweegbare luchtuitlaten. Ze zijn hier sneller, in opkomst en worden als veelzijdig beschouwd.

Het ontwerp van de Twin Turbo Tank is strakker en efficiënter dan zijn voorganger, de Twin stand-by. Deze fiets kan rijders tot 220 lbs vervoeren. De Twin-tank wordt geleverd met een uniek opstapframe waarmee je gemakkelijk op snelheid kunt klimmen terwijl je de controle behoudt. De Twin Turbo Tank wordt geleverd met een uniek opstapframe waarmee je gemakkelijk op snelheid kunt klimmen terwijl je de controle behoudt. De nieuwe frames zijn eenvoudig aan het lichtnet te bevestigen en de trapas van de fiets is zowel duurzaam als licht. Sommige kits worden geleverd met een speciaal filter om stof op te vangen en over het frame te transporteren. Dit komt ook met de cruciale helm, die gemakkelijk kan worden afgeschraapt en vervangen. Deze kits zijn ook vrij zwaar, dus je kunt ze maar beter inpakken en een team vormen als je in stijl wilt rijden.

Deze fietsen zijn ook vrij zwaar, dus je kunt ze beter inpakken en een team vormen als je in stijl wilt rijden. Deze fietsen kunnen een rijder tot 40 lbs dragen, dus er is niet veel verschil in het gewicht van de paren. Deze fietsen zijn voor degenen die ervaren zijn en voor degenen die hun gematigde mountainbiken comfortabel willen verkennen. De Twin Turbo Tank Bike is wat je nodig hebt als je de rokken en paden wilt raken.