Breipakketten

Gebreide stof kan in plaats van papier gebruikt worden om onderzetters te maken. U kunt onderzetters gebruiken in plaats van papieren handdoeken om tafels en aanrechten schoon te maken. U kunt de onderzetters ook gebruiken om de meubels te beschermen tegen vlekken. Onderzetters zijn ook goede geschenken voor mensen omdat ze kunnen worden gebruikt om de tafels te beschermen tegen vlekken en ze kunnen gemakkelijk worden weggegooid.

Kleerhangers met gebreide banden

Van gebreide stof kun je kleerhangers maken om je kleren aan op te hangen. Je kunt dezelfde methode ook gebruiken om riemen te maken. Als je een kleine hoeveelheid breipakketten hebt, kun je gewoon een paar hangers maken. Maar, als je een grote hoeveelheid breipakketten hebt, dan kun je er een hele kapstok van maken.

Kissing

Als je nog wat garen over hebt als je een trui of een sjaal af hebt, dan kun je een zoen maken. In principe neem je een stuk papier en een potlood. Teken een hartvorm op het papier, en verfrommel het. Leg nu het papier op je lippen en kus dan het papier. Dit komt omdat je lippen dezelfde moleculen hebben als het papier dat je kust.

Stop niet bij het upcyclen van je breipakketten. Er zijn meer toepassingen voor.

Er zijn veel dingen die je met je breipakketten kunt doen om ze te upcyclen. U kunt uw breipakketten ook gebruiken om handwerken te maken die u cadeau kunt geven aan uw familieleden of vrienden. U kunt uw breipakketten ook gebruiken om tastbare herinneringen te maken aan iemand die u heeft verlaten of iemand die is overleden. Dit zijn enkele van de dingen die u met uw breipakketten kunt doen.