Een horloge op zonne-energie wordt aangedreven door licht, wat betekent dat de lichtbronnen zon of lichtgevende diodes kunnen zijn. Deze lampjes zijn duur en kwetsbaar, dus ze zitten meestal op de achterkant van een horloge. Horloges op zonne-energie zijn zwak en als de batterij niet wordt beschermd, worden ze broos en kun je ze lange tijd niet gebruiken. Een automatisch horloge is zeer nauwkeurig en ook erg duur.

Wat is waterbestendig?

Horloges die zijn gemarkeerd als waterbestendig zijn goed omdat deze zelfs de grootste storm zullen overleven terwijl ze op een SW gekaapt worden en de druk gelijkmatig over het oppervlak van het horloge wordt verdeeld.

Wat is een comfortabel horloge om te dragen?

Je moet bedenken waar je je prettig bij voelt. Je kunt besluiten dat als je een duiker bent, je blij zult zijn met een Open Water Watch, of het moet schokbestendig of waterbestendig zijn. Als je blij bent met een Golf Watch dan zijn er veel modellen met duikershorloges die goed voor je zullen zijn.

Als je het grootste deel van je tijd in de sportschool doorbrengt, ga dan voor een sportief horloge, als je meer een jurk draagt, overweeg dan een modieus horloge.

Als je het prettig vindt om gewoon een over-de-schouder horloge te dragen op kantoor en in het weekend, dan is een normaal over-de-schouder horloge misschien wel de beste optie

Van welk materiaal wil je dat je horloge is gemaakt?

Fossil Leather is een zeer populaire keuze, dit is bekend en wordt meestal goed gerespecteerd en is meestal de beste keuze voor een professioneel sporthorloge.

Citizen Sations is een populaire keuze, deze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn de goedkoopste van alle merknamen.

Vacheron Constantin is een andere populaire optie, Vacheron Constantin staat bekend om zijn hoge kwaliteit en elegantie van design.

Alle horloges zijn tot op zekere hoogte verschillend qua uiterlijk en stijl, sommige zijn erg sportief, andere, zoals de duikers en zeemannen, zijn meer voor de kleding en uitvoerende mensen. De duikstijlen zijn meestal meer voor mensen die diepzeeduiken of toegang hebben tot veel technische en wetenschappelijke functies.

Hoe nauwkeurig moet uw horloge zijn?

Een ongetraind persoon kan heel gemakkelijk een horloge gebruiken om de tijd te bepalen, ze hebben geen handleiding nodig om dat te doen, ze hebben alleen hun horloge nodig. Als u echter een machine gebruikt om de tijd vele malen per dag te meten, heeft dit een telweegschaal en een groot brein nodig om het te laten werken.

De meeste duurdere horloges hebben een Timemaster, de naam komt van de naam van het bedrijf dat ze produceert. De naam zou u moeten herinneren aan de oorsprong van het horloge. Behalve dat ze bestand zijn tegen de meeste strafa batterijschade, bekijk hoe nauwkeurig ze zijn.

De levensduur van de batterij is een belangrijk punt. Als u uw batterij kwijtraakt, kunt u deze het gemakkelijkst terugvinden door een nieuwe te kopen of te weten wanneer u de batterij moet vervangen aan de kleur van het lampje dat gaat branden.

Is het horloge waterdicht?

Als u op zoek bent naar een sporthorloge dan zult u zich moeten afvragen of het wel of niet waterdicht is. Onthoud dat een Check Ink Revamp van een ouder horloge de garantie kan doen vervallen.

Als u overweegt uw nieuwe horloge online te kopen, kijk dan voor een aparte garantie. Het kan zijn dat u bezorgkosten moet betalen.